Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Personální změny na Městském ředitelství policie Plzeň

V souvislosti s personálními změnami na Krajském ředitelství policie Plzeňského kraje dochází i ke změnám na Městském ředitelství policie Plzeň. 

Od 1. července 2020 je pověřen zastupováním na služebním místě ředitele Městského ředitelství policie Plzeň plk. Ing. Karel Machulda, dosavadní zástupce ředitele městského ředitelství.

V pozici zástupce ředitele Městského ředitelství policie Plzeň zůstává plk. Ing. Mgr. Gabriela Krákorová a jako druhý zástupce ředitele městského ředitelství je od dnešního dne plk. Mgr. Martin Šatra, rada městského ředitelství, který je pověřen zastupováním.

„Městské ředitelství policie Plzeň je stěžejním útvarem krajského ředitelství, a proto jsem jeho vedením pověřil profesionály, kteří využijí své dosavadní zkušenosti a schopnosti. Věřím, že udrží vysoký standart nejen v rámci plnění úkolů daných zákonem, ale budou i nadále rozvíjet spolupráci se samosprávou a dalšími partnery,“ uvedl ředitel Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje plk. Ing. Mgr. Jaroslav Vild.  

mjr. Ing. Martina Korandová
1. července 2020

vytisknout  e-mailem