Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Peněženku ukradla doslova na „drzáka“

Ženině pozornosti neunikla vypadnuvší peněženka. Hledaná zas neunikla pozornosti bezpečnostních kamer. 

Od devátého února prošetřují policisté z místního oddělení Holešovice případ, při kterém si neznámá žena přisvojila cizí peněženku i s finanční hotovostí a platebními kartami.

Celá situace se odehrála v jednom z obchodů se spotřebním zbožím v Holešovické tržnici, kde ji také zachytily bezpečnostní kamery.

Z jejich záběrů je zřejmé, že policisté hledají velice pozornou a akceschopnou ženu. Ta tyto své schopnosti prokázala ve chvíli, kdy poškozenému vypadla nedopatřením z kapsy peněženka, čehož si on sám nevšiml.

Ač byla hledaná vzdálena od místa události několik metrů, i tak vypadnuvší peněženku zaregistrovala a okamžitě konala. Přispěchala k „osamělé“ peněžence, kterou ve vteřině zvedla ze země a šup s ní do kapsy. Při tom jí zjevně nevadilo ani to, že stojí přímo vedle majitele „šrajtofle“.

Na základě popsaného je žena podezřelá s trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Svým jednáním způsobila majiteli peněženky škodu za bezmála deset tisíc korun.

Jelikož se policistům do této doby ženu nepodařilo ztotožnit, vypátrat a zadržet, prosí nyní o pomoc širokou veřejnost. Pokud tedy ženu na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte její totožnost, potažmo místo jejího pohybu či pobytu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 10. 3. 2018

Odkazy do noveho okna

1 hledaná žena (1)

1 hledaná žena (1) 

Detailní náhled

2 hledaná žena (2)

2 hledaná žena (2) 

Detailní náhled

3 hledaná žena (3)

3 hledaná žena (3) 

Detailní náhled

4 hledaná žena (4)

4 hledaná žena (4) 

Detailní náhled

5 hledaná žena (5)

5 hledaná žena (5) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem