Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po zloději s mimoněm - aktualizace

Již několik měsíců hledáme zloděje, který se vyhýbá trestnímu řízení. 

Hledaný Fišer je třiadvacetkrát odsouzený recidivista, který se opakovaně dopouští majetkové trestné činnosti a následně se vyhýbá orgánům činným v trestním řízení. Momentálně je na muže vydán státním zástupcem Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 10 souhlas se zadržením pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Muž je podezřelý z krádeže batohu s hotovostí ve výši 20 tisíc korun v jedné pražské restauraci z letošního června.

Hledaný je 180 cm vysoké štíhlé postavy, má krátce střižené světle hnědé vlasy, světle modré oči a na břiše má tetování vyobrazující draka a ženu. Na levém předloktí má barevné tetování s vyobrazením kreslené postavičky mimoně. 

Fišer se může pohybovat na území hl. m. Prahy a ve Středočeském kraji. Žádáme veřejnost o poskytnutí jakékoli informace na linku 158, která by napomohla k jeho vypátrání.

kpt. Jan Daněk – 26. 11. 2020

Aktualizace – Po zveřejnění pátrání v médiích se hledaný přišel sám přihlásit na obvodní oddělení v Mnichově Hradišti, kde s ním byly provedeny potřebné úkony trestního řízení. Muž se přihlásil díky tomu, že se viděl v médiích a intervencím lidí z okolí.

Děkujeme všem, kteří pátrání věnovali pozornost.

kpt. Jan Daněk – 1. 12. 2020

vytisknout  e-mailem