Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po totožnosti muže

Tábor - Poznáváte muže na fotografiích? 

Táborští policisté žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při pátrání po totožnosti muže na přiložených fotografiích.  Jeho fotografii se jim podařilo získat při prověřování jednoho z případů majetkové trestné činnosti. Podání vysvětlení tohoto muže by zásadně přispělo k objasnění daného skutku.

Dle dosud provedeného šetření se tento muž pohyboval v mezi osmou a půl devátou hodinou ranní dne 26. června tohoto roku v ul. Chýnovská v Táboře u supermarketu ALBERT. Jednalo se o muže středního věku, oblečeného do šedivé mikiny s dlouhým rukávem a červených kraťasů.  Na hlavě měl červenou kšiltovku a bílý respirátor.

Vyzýváme tímto tohoto muže, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům Obvodního oddělení  PČR Tábor na telefonní lince 974 238 700 nebo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici číslo 212 v Táboře.

Zároveň žádáme každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jeho totožnosti, stejně jako k jeho dalšímu pohybu či výskytu v Táboře v Purkyňově ulici a okolí, aby tyto informace sdělil policistům na výše uvedených kontaktech.

Za vstřícnost a spolupráci médiím, široké veřejnosti a rovněž uvedenému muži, předem děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

17. srpna 2022

vytisknout  e-mailem