Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném muži

KRAJ VYSOČINA: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži.

Čtyřiadvacetiletý muž byl naposledy viděn ve čtvrtek 10. května v odpoledních hodinách v Jihlavě. Žije ve Velkém Meziříčí, kam se dosud nevrátil. Muž se v současné době nachází ve složité životní situaci a vznikla tak o něho obava.

Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 175 centimetrů, střední postavy. Má modré oči a světle hnědé vlasy. Na sobě měl naposledy oblečenou tmavou mikinu s potiskem, tmavé tepláky a obuté měl tenisky na šněrování.       

Policisté ihned po přijetí oznámení o pohřešování muže zjistili všechny důležité dostupné informace a okamžitě po něm začali pátrat. Informace o pohřešování s popisem muže byla předána všem policejním hlídkám. Policisté prověřili zdravotnická zařízení, další příbuzné i známé muže a pátrali po něm i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Do současné doby se pohřešovaného muže nalézt nepodařilo.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Vzhledem k aktuálnímu špatnému psychickému stavu pohřešovaného muže zároveň žádáme občany, kteří se s ním případně setkají, aby se ho sami nepokoušeli kontaktovat a obrátili se na policii.

Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21570510181607


por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

11. května 2018

vytisknout  e-mailem