Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pátrání po pohřešovaném mladém muži - 2. AKTUALIZACE

ČESKOLIPSKO - Pomozte při pátrání po mladém muži, který v noci na včerejšek odešel z místa svého bydliště a do současné doby se nevrátil. 

Policisté pátrají po téměř 22letém mladém muži, který v noci z 18. na 19. září odešel z místa svého bydliště v Kunraticích u Cvikova a do současné doby se nevrátil ani o sobě nepodal nikomu žádnou zprávu. Další informace k pohřešovanému mladíkovi naleznete v databázi pátrání po osobách (V případě, že uvedený odkaz již není aktivní, bylo pátrání po pohřešovaném odvoláno.)

Veškeré informace k výskytu či pohybu pohřešovaného muže sdělte policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158.


20. 9. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí


AKTUALIZACE ze dne 23. 9. 2016:

Provedeným šetřením v rámci pátrání po pohřešovaném 22letém mladíkovi bylo zjištěno, že jeho odchodu z domova předcházela potyčka s jeho známým, ke které došlo v sobotu 17. září ve večerních hodinách. Při této fyzické potyčce pohřešovaný utrpěl přesně nespecifikované zranění v obličeji (viz. přiložená fotografie) a v souvislosti s tím by mohl mít i zdravotní problémy. Z tohoto důvodu policisté v rámci pátrání provedli opakované prověrky ve zdravotnických zařízeních. To, že by byl v některém zdravotnickém zařízení ošetřen či dokonce hospitalizován, se zatím nepotvrdilo. Je však možné, že vyhledal případné ošetření mimo zdravotnická zařízení či někoho požádal o pomoc. Mladík se k lidem chová přátelsky a vyhledává i jejich společnost.

Z tohoto důvodu opakovaně žádáme o pomoc širokou veřejnost. Pokud někoho z občanů pohřešovaný mladý muž oslovil s žádostí o pomoc při ošetření zranění v obličeji, či někdo zaznamenal jeho výskyt, ať své poznatky sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na lince 158.

Policisté samozřejmě po mladíkovi i nadále velmi intenzivně pátrají a v současné době nemohou vyloučit ani to, že by se mohl stát obětí trestného činu.

nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí


2. AKTUALIZACE ze dne 1. 10. 2016:

Dnes odpoledne policisté na lince 158 přijali oznámení o nálezu mrtvého muže v lesním porostu v Kunraticích u Cvikova. Provedeným šetřením byl v mrtvém ztotožněn téměř 22letý mladík, po kterém od pondělí 19. září pátrali policisté, rodina i jeho přátelé a známí.

Prvotním šetřením na místě nálezu zemřelého nebylo zjištěno, že by na jeho smrti měla případně účast druhá osoba. K určení příčiny jeho smrti byla nařízena soudní pitva. Případ i nadále šetří kriminalisté z Oddělení obecné kriminality Územního odboru v České Lípě.

nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

vytisknout  e-mailem