Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném chlapci

PELHŘIMOVSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném mladistvém chlapci.

Sedmnáctiletý chlapec byl viděn naposledy v pondělí 6. února v odpoledních hodinách v místě svého bydliště, v obci Jiřice. Policisté začali okamžitě po přijetí oznámení po pohřešovaném chlapci pátrat v místě bydliště a přilehlém okolí. 

Pohřešovaný hoch je vysoký přibližně 165 centimetrů, štíhlé postavy. Má světle kudrnaté krátké vlasy, světlé oči. Nosí dioptrické brýle. V době odchodu na sobě měl tmavé riflové kalhoty a šedou maskáčovou bundu s kapucí.

Po pohřešovaném chlapci vyhlásili policisté celostátní pátrání. Informace o pohřešování s jeho popisem byla předána všem policejním hlídkám. Policisté po pohřešovaném začali ihned po přijetí oznámení pátrat. Prověřili lokalitu jeho bydliště a míst, která navštěvuje nebo u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Jedním z míst, kde by se mohl pohybovat je Pelhřimov, kde studuje.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný mladík v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Níže naleznete odkaz s podrobnějšími informacemi o pohřešovaném chlapci. V případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.

Pátrání po osobách - Policie České republiky

por. Ing. Michaela Lébrová, komisařka
7. února 2023

vytisknout  e-mailem