Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované ženě

JIHLAVSKO: Policisté se obracejí s žádostí o spolupráci na širokou veřejnost  

Jihlavští kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované ženě.

Čtyřicetiletou ženu viděli naposledy její blízcí příbuzní v pátek 20. května v časných ranních hodinách v místě bydliště v Jihlavě. Z domu žena odešla, zpět se nevrátila a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Blízcí příbuzní nejprve hledali ženu sami, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii. 

Pohřešovaná žena je vysoká přibližně 165 centimetrů, střední postavy. Má modré oči a plavé vlnité středně dlouhé vlasy, které nosí upravené na takzvanou patku česanou vlevo. Žena má na obličeji jizvu po operovaném rozštěpu horního rtu.

Ihned poté, co policisté přijali oznámení o pohřešování ženy, vyhlásili po ní celostátní pátrání. Zjistili popis ženy a veškeré další důležité údaje. Informace o jejím pohřešování byla předána všem policejním hlídkám a také strážníkům městské policie. Policisté prověřili zdravotnická zařízení, další příbuzné a známé ženy, ubytovací zařízení, dále autobusové i vlakové nádraží, obchodní domy i centra a ženu hledali také na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Na základě šetření policisté zjistili, že by se pohřešovaná žena mohla nacházet v Brně nebo v jeho okolí.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná osoba vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=12410523161607

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

23. května 2016

vytisknout  e-mailem