Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po pohřešované ženě

Dvaatřicetiletá žena odešla na začátku března z domu v Praze 3 a od té doby o sobě nedala nikomu vědět. Rodina má obavu o její život a zdraví. Pomůžete nám jí najít? 

Pohřešovaná žena pravděpodobně odešla 7. března z místa bydliště v Mölzerově ulici v Praze 3 a od té doby s ní nebyl nikdo v kontaktu. Po rozchodu s partnerem dala výpověď v práci a ukončila aktivitu na všech sociálních sítích. V domě zanechala vyšší finanční hotovost včetně důležitých písemností a sebou si odnesla pouze spací pytel a dva batohy. Pohřešovaná v minulosti velmi ráda cestovala a často spala v přírodě pod širákem. Vzhledem k tomu, že do současné doby byla velmi spolehlivá a s rodinou byla vždy v pravidelném kontaktu, mají strach o její život.

Popis pohřešované: zdánlivé stáří 30 let, výška 173 cm, hubené postavy, oválný hubený obličej, modré oči a dlouhé hnědé vlasy s pěšinkou uprostřed.

Kriminalisté naposledy zaznamenali pohyb jejího mobilního telefonu v okolí Slap nad Vltavou, ale od té doby, nemají žádné další poznatky, které by vedly k jejímu nalezení. Obracejí se tedy k široké veřejnosti se žádostí o pomoc.

Pokud jste pohřešovanou dvaatřicetiletou ženu někde viděli, nebo jste si všimli v lesích okolo Slap nad Vltavou ženy s batohem a spacákem, kontaktujte prosím linku 158. Děkujeme.

vytisknout  e-mailem