Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované ženě

TŘEBÍČSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované šestatřicetileté ženě. V úterý 19. února odešla v dopoledních hodinách z místa svého bydliště v obci na Náměšťsku a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Žena je vysoká přibližně 170 centimetrů, hubené postavy. Má zelené oči a velmi světlé obarvené vlasy. Na sobě by mohla mít oblečení světlé barvy. U sebe má pohřešovaná žena zřejmě malého černého psa.

Ihned poté, co policisté přijali oznámení o pohřešování ženy, začali po ní ihned pátrat. Informace o pohřešování s jejím popisem byla předána všem policejním hlídkám. Policisté pohřešovanou ženu hledali v lokalitě místa jejího bydliště i širokého okolí, prověřili zdravotnická zařízení, dopravní spoje, další příbuzné a pátrali po ní i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet.

Na základě šetření policisté zjistili, že žena byla včera, v úterý 19. února, v odpoledních hodinách viděna projíždějícím řidičem, jak jde po silnici vedoucí z Kralic nad Oslavou ve směru na Rapotice. Dále má žena rodinné vazby na Brněnsku, proto by se mohla pohybovat také zde.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Níže je uveden odkaz, kde naleznete bližší informace o pohřešované osobě. Jeli odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=4350220191610

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

20. února 2019

vytisknout  e-mailem