Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po pohřešované ženě

České Budějovice - Policisté žádají média a širokou veřejnost o spolupráci při pátrání.  

Českobudějovičtí kriminalisté pátrají po pohřešované 35leté ženě a žádají veřejnost a média o spolupráci. Informace o pohřešované, včetně její fotografie, naleznete na níže uvedeném internetovém odkazu :

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=18400203130201

Včerejšího dne přijali českobudějovičtí kriminalisté oznámení o pohřešování 35leté ženy. Pohřešovaná byla naposledy viděna ve čtvrtek 31. ledna 2013 v Opletalově ulici v Českých Budějovicích. Do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu a její mobilní telefon je nedostupný. Přes veškerá doposud přijatá opatření ze strany Policie ČR nebyla pohřešovaná žena vypátrána.
Pětatřicetiletá žena je 165 – 170 cm vysoké, štíhlé postavy, má hnědé oči a vlnité, tmavě hnědé vlasy s melírem délky na ramena s pěšinkou uprostřed. Naposledy byla pravděpodobně oblečena do zimní bundy hnědé barvy, modrých riflových kalhot nebo tepláků růžové barvy a kožených kotníkových bot. S sebou měla mít  asi 10letého malého psa nezjištěné rasy s dlouhou béžovou srstí, vážícího cca 5 kg a  látkový modro-fialový batoh.
Informace o pohřešované ženě od Vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo, prosím, zavolejte na linku 158 či přímo českobudějovickým kriminalistům na telefonní čísla : 974 226 383, 974 226 384, 974 226 353. Děkujeme.
Pátrání bude platné po dobu zveřejněného výše uvedeného internetového odkazu rubriky „Pátrání po osobách“. V opačném případě je pátrání po osobě odvoláno.

nprap. Regina Tupá, piscb@mvcr.cz
4. února 2013
 

vytisknout  e-mailem