Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované dívce

PELHŘIMOVSKO: Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci 

Třináctiletá dívka odešla ve středu 12. září kolem sedmé hodiny ráno z místa svého bydliště v Humpolci do školy, kam nedorazila. Dívka je vysoká přibližně 160 centimetrů, má hubenou postavu, modré oči a dlouhé hnědé vlasy. Naposledy na sobě měla oblečenou mikinu černé barvy s nápisem Iron Man, kalhoty černé barvy a botasky černo fialové barvy. Při sobě dívka měla školní batoh černo fialové barvy.

Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám. Do současné doby se však pohřešovanou dívku vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Je možné, že by dívka mohla cestovat autostopem, obracíme se proto také na řidiče vozidel a jejich spolucestující s žádostí o podání informace na tísňovou linku v případě, že by pohřešovanou dívku viděli stopovat nebo ji zastavili, popřípadě přepravili na jiné místo.

Níže je uveden odkaz s informacemi o pohřešované dívce. V případě, že je odkaz nefunkční, byla již osoba vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=5570913181617

por. Mgr. Stanislava Miláčková, komisař

13. září 2018

vytisknout  e-mailem