Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované dívce

ŽĎÁRSKO: Kriminalisté se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci 

Patnáctiletou dívku naposledy viděli její blízcí příbuzní ve středu 22. února ve Žďáře nad Sázavou kolem půl šesté ráno při odchodu z místa bydliště.

Dívka je vysoká přibližně 170 centimetrů, má štíhlou postavu, zelenohnědé oči a černé, dlouhé vlasy. Pod pravým okem má drobnou jizvu o velikosti 5 milimetrů. Naposledy na sobě měla oblečenou bundu se zapínáním na zip, takzvané starorůžové barvy, s velkými kapsami na druk, černé nebo maskáčové legíny, kotníkové šněrovací boty fialové barvy s nízkým podpatkem. U sebe obvykle nosí černou koženkovou kabelku o rozměrech 30x30 centimetrů přes rameno.

Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám. Do současné doby se však pohřešovanou dívku vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají. Na základě šetření policisté zjistili, že by se dívka mohla pohybovat v Jihlavě.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158..

Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=4240223171614

por. Mgr. Stanislava Miláčková, komisař

23. února 2017

vytisknout  e-mailem