Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované dívce

ŽĎÁRSKO: Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované třináctileté dívce 

Dívka odešla ve čtvrtek 9. ledna kolem půl čtvrté odpoledne z místa svého trvalého bydliště v Bystřici nad Pernštejnem. Do současné doby se dívka do místa bydliště nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. Naposledy byla viděna kolem půl páté odpoledne na území města Bystřice nad Pernštejnem v přítomnosti další, dosud neustanovené, dívky.

Pohřešovaná dívka je 165 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, černé oči, středně dlouhé černé vlasy. Na pravém obočí má vyholený proužek v šířce 5 mm a na levém zápěstí má jizvu. V době odchodu na sobě měla oblečenou podzimní prošívanou bundu s kapucí béžové barvy se zdrhovadlem žluté barvy, černé rifle, zimní kotníkové boty na šněrování černé barvy. Při sobě měla růžový vak přes rameno značky Nike.

Pohřešovaná dívka se může pohybovat po celém území České republiky.  

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Na níže uvedeném odkazu naleznete bližší informace o pohřešované dívce. V případě, že je odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=4200110201614

por. Mgr. Stanislava Miláčková, komisař

10. ledna 2020

vytisknout  e-mailem