Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátrání po pohřešované dívce

BEROUNSKO - Pohřešovaná byla již v minulosti 

Berounští policisté přijali informaci o pohřešování 16 –ti leté dívky, která odešla z místa trvalého bydliště. Matka pohřešované svoji dceru naposledy viděla dne 31.5.2018 kolem 01:00 hodiny, kdy se s dcerou pohádala  a ta následně odešla z domu. Pohřešovaná dívka byla dne 30.5.2018 vyloučena ze školy, z tohoto důvodu měla nejpozději do 3.6.2018 nastoupit do VÚDDŠ Počátky, kam je umístěna na základě rozhodnutí soudu. V současné době by se mohla pohybovat v okolí Husova náměstí v Berouně, mohla by nosit kšiltovku a sluneční brýle. Již v minulosti byla několikrát pohřešovaná.

Popis: Zdánlivé stáří od:17 do:19 let, Výška od:168 do:170 cm, POSTAVA hubená, TVAR HLAVY ovál zúžený k bradě, BARVA PLETI A OBL. Normální, BARVA OČÍ hnědá, BARVA VLASŮ plavé (blond), TVAR VLASŮ rovné, DÉLKA VLASŮ dlouhé. Pohřešovaná má tetování: na levém předloktí ruky - boží oko, na břiše - nedokreslený motýl, v pupíku má piersing. V době odchodu na sobě měla tmavě modré džíny - dlouhé, černošedou sportovní mikinu s kapucí označení NIKE.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná v současné době nachází nebo pohybuje, aby je sdělili policistům na jakémkoliv oddělení policie nebo na bezplatné lince 158.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=23240531180102

Pokud je uvedený  odkaz neaktivní, pohřešovaná osoba již byla vypátrána.

por. Bc. Jana Dětská
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov - ZÁPAD
20. června 2018

vytisknout  e-mailem