Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované dívce

JIHLAVSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Jihlavští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované třináctileté dívce. Naposledy byla viděna v sobotu 26. listopadu ve večerních hodinách v Jihlavě na ulici Komenského. Po odchodu o sobě nepodala žádnou zprávu a není kontaktní. 

Dívka je střední postavy, vysoká přibližně 160 centimetrů. Má hnědé oči a hnědé dlouhé rovné vlasy. Na sobě měla při odchodu oblečenou bílou bundu s kapucí, černé legíny, šedou mikinu a hnědé tričko. Obuté měla tenisky světlé barvy.                

V pondělí 28. listopadu přijali policisté oznámení o pohřešování dívky a vyhlásili po ní celostátní pátrání. Hledali ji ve městě, okolí a dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet nebo pohybovat. Dále prověřovali její kamarády a známé. Nelze vyloučit, že z Jihlavy odcestovala a může se tak pohybovat i na jiném místě republiky. 

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.

Pátrání po osobách - Policie České republiky

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
30. listopadu 2022

vytisknout  e-mailem