Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po pohřešované - Aktualizace - žena nalezena

Pomůžete nám s pátráním po sedmadvacetileté ženě, která odešla z místa bydliště a už se nevrátila? V minulosti se několikrát pokusila spáchat sebevraždu. 

Aktualizace - 16. února 2022

Děkujeme široké veřejnosti za pomoc s pátráním. Díky pozornému muži, který poznal pohřešovanou z pátrací relace, kterou viděl na sociálních sítích, se jí podařilo nalézt. Dezorientovaná žena byla vypátrána v okolí Karlštejna a je v pořádku.

nprap. Richard Hrdina

Aktualizace - 15. února 2022

Kriminalisté stále pátrají po sedmadvacetileté ženě, která ve čtvrtek ráno odešla z místa bydliště a už se nevrátila. Podařily se jim získat aktuální snímky s její podobou a opakovaně žádají veřejnost o pomoc. Kriminalisté mají informaci, že žena bloudí po celé Praze. Je dezorientovaná, zmatená a naposledy byla oblečená do šedé mikiny, světle modrých riflí a sportovních černých tenisek s bílo růžovou podrážkou. Žena trpí vážnými psychickými problémy a mohla by být ohrožená na životě.

Pokud jste tuto ženu kdekoliv viděli, kontaktujte prosím neprodleně linku 158. Děkujeme za pomoc. 

nprap. Richard Hrdina 

Pohřešovaná žena byla naposledy viděna její matkou kolem 18. hodiny, dne 9. února, v místě jejího bydliště v ulici Plzeňská v Praze 5. Z domu odešla druhý den ráno a už se nevrátila. Sebou si nezvala ani svůj mobilní telefon a od té doby o sobě nedala nikomu vědět. Žena trpí psychickými problémy a v minulosti se několikrát pokusila spáchat sebevraždu.

Popis pohřešované: 165 – 167 centimetrů vysoká, střední postavy, středně dlouhé hnědočerné vlnité vlasy a hnědé oči. V době odchodu na sobě měla středně dlouhý světlý kabát, světle modré upnuté džíny, černé kotníčkové boty, hnědou kabelku přes rameno a červené dioptrické brýle. 

Policisté již vyčerpali všechny standardní pátrací prostředky a metody. V tuto chvíli se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešované. Jakoukoli informaci o výskytu či jejím pohybu přijmou policisté na kterékoliv policejní služebně nebo operátoři tísňové linky Policie ČR 158. Děkujeme.

nprap. Richard Hrdina – 11. února 2022

vytisknout  e-mailem