Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po několikrát odsouzeném muži

Pomůžete nám najít muže, který se vyhýbá spravedlnosti a ukrývá se před výkonem trestu? 

Pražští kriminalisté pátrají po osmatřicetiletém muži, který se dopustil hned několika trestných činů a ani udělení podmíněného trestu jej v jeho nekalé činnosti nezastavilo. Nejen, že řídil motorové vozidlo i přes vyslovený zákaz řízení motorových vozidel, ale také odcizil elektroniku z bytu své matky a následně ji prodal. Za utržené peníze si pak obstaral drogy, jejichž je stálým uživatelem. V době, kdy na ně neměl peníze, například zpracovával části rostlin máku, ze kterého získával omamnou látku morfin, za což byl také pravomocně odsouzen.

V současné době jsou na muže vydány Obvodním soudem pro Prahu 4 dva příkazy k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a Okresním soudem Praha – východ je vydán příkaz k zatčení.

Hledaný je 180 až 190 cm vysoký, má hnědé oči a pravděpodobně na krátko střižené černé prošedivělé vlasy a černé prošedivělé vousy. Hlavním poznávacím znamením je výrazné tetování na pravé paži, na kterém má kulatý ČS znak s písmeny NS-CZ a hákový kříž.

Může se pohybovat na celém území ČR a pravděpodobně bude ve společnosti své družky, která je taktéž vyhlášena v celostátním pátrání z důvodu vydání příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.

Touto cestou prosíme širokou veřejnost o pomoc. V případě, že byste měli o hledaném muži jakékoliv informace, nebo věděli, kde se pohybuje, kontaktujte prosím okamžitě tísňovou linku 158, nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu PČR. V žádném případě se muže nepokoušejte zadržet sami, mohl by být nebezpečný.

nprap.  Richard Hrdina - 3. 12. 2020

vytisknout  e-mailem