Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Pátrání po matce novorozence

OLOMOUCKO, VĚROVANY - Přijmeme jakoukoliv informaci, která by nám mohla pomoci. 

Kriminalisté územního odboru Olomouc se v souvislosti s prověřováním úmrtí novorozeného dítěte, jehož tělíčko bylo nalezeno ve středu 11. července 2018 bez známek života na poli v katastru obce Věrovany, obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po matce novorozeného dítěte.

Pokud si někdo z občanů povšiml ve svém okolí ženy, která byla  ve vysokém stupni gravidity, porodila a dítě nemá u sebe, anebo si všiml jiných podezřelých okolností v okolí místa nálezu, které by mohly souviset s případem, aby prosím, ihned kontaktoval kriminalisty územního odboru Olomouc prostřednictvím linky 158. Jedná se  o období zhruba od 1. června letošního roku.

Kriminalisté na objasnění všech okolností a souvislostí případu usilovně pracují a prověřují všechny doposud získané informace a poznatky, žádné z nich nepodceňují.

Přijmou jakoukoliv informaci, která by jim mohla pomoci k objasnění případu. Z taktických důvodů není možné v současné době sdělit žádné bližší informace.

por. Mgr. Irena Urbánková

16. července 2018

Aktualizace ze dne 3. srpna 2018:     

16. července letošního roku jsme požádali širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po matce novorozeného dítěte, jehož tělíčko bylo nalezeno ve středu 11. července 2018 bez známek života na poli v katastru obce Věrovany. 

Kriminalisté předpokládají, že se v místě nálezu mohla nacházet věc, související s případem  a tuto věc mohl někdo z občanů najít. Pokud někdo z občanů takovou věc nalezl, ať prosím, kontaktuje kriminalisty prostřednictvím linky 158. Na objasnění všech okolností a souvislostí případu usilovně pracují a prověřují všechny doposud získané informace a poznatky, žádné z nich nepodceňují. Přijmou jakoukoliv informaci, která by jim mohla pomoci k objasnění případu. Z taktických důvodů není možné v současné době sdělit žádné bližší informace. 

Za spolupráci děkujeme.

por. Mgr. Irena Urbánková

3. srpna 2018

                                                                                                           

vytisknout  e-mailem