Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po dvou útěkářkách - aktualizace

Policisté hledají dvě dívky, které utekly z výchovných ústavů. 

První z hledaných dívek utekla dne 17. listopadu z nemocnice v Praze 4, kde byla hospitalizovaná. Jedná se o notorickou útěkářku, která je rozhodnutím soudu umístěna do výchovného ústavu v Černošicích. V minulosti byla již několikrát pohřešována. Je pravděpodobné, že se pohybuje na území Prahy, navštěvuje noční kluby, konzumuje drogy a alkohol.

Popis hledané: výška cca 160 cm, střední postava, kulatý obličej, modré oči a krátké černé vlasy. Na pravém kotníku má asi pěticentimetrovou jizvu, piercing na horním rtu a tetování v podobě ležaté osmičky pod levou klíční kostí. Naposledy byla oblečená do černých riflí, šedé bundy a šedých bot.

Druhá hledaná dívka utekla také 17. listopadu při společné vycházce z dětského diagnostického ústavu v Praze 4. Tam je umístěna na základě rozhodnutí soudu a také se jedná o notorickou útěkářku, která je uživatelkou drog. Dívka by se mohla pohybovat v Kladně, kde má rodinu.

Popis hledané: výška cca 165 cm, střední postava, oválný obličej, hnědé oči a dlouhé hnědé vlasy. Na hřbetu levé ruky má osmicentimetrovou jizvu a nad levým kolenem patnácticentimetrovou. Naposledy byla oblečená do béžové mikiny, černých roztrhaných džínů a na nohou měla růžové boty.

Jestliže jste některou z dívek viděli, nebo víte, kde by se mohly nacházet, kontaktujte linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 22. 11. 2017

Aktualizace - Druhá z hledaných dívek byla vypátrána v sobotu 25. 11.  policisty v Kladně. Dívka je v pořádku a byla předána pracovníkům dětského diagnostického ústavu. Tímto děkujeme všem za pomoc při spolupátrání.

por. Bc. Jan Daněk - 27. 11. 2017

vytisknout  e-mailem