Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po dvanáctiletém chlapci

Policisté pátrají po mladém chlapci, který se po hádce s rodiči sbalil a utekl z domu neznámo kam. Trpí ADHD, Hyperkinetickou poruchou, a tak je důvodná obava o jeho život a zdraví. 

Dvanáctiletý chlapec se včera, v odpoledních hodinách, pohádal s rodiči v bytě v Dobratické ulici v pražských Letňanech a ihned poté si zabalil pár svých osobních věcí do krosny a utekl neznámo kam. Sim kartu ze svého telefonu zanechal doma, aby ho rodiče nemohli jakkoliv kontaktovat a ti o něj mají velký strach. Chlapec trpí ADHD a Hyperkinetickou poruchou, kdy s těmito poruchami musí pravidelně docházet na psychologické léčení. Jelikož se ho do současné chvíle nepodařilo nikde nalézt a je zde důvodná obava o jeho život a zdraví, prosíme širokou veřejnost o pomoc s pátráním. 

Pohřešovaný je přibližně 158 centimetrů vysoký a v době odchodu měl na sobě modrou bundu s červeným pruhem uprostřed značky Levis a na nohou modré vysoké látkové boty. Na zádech měl velký černá batoh a karimatku. Pokud jste tohoto chlapce kdekoliv viděli, nebo máte jakékoli informace, které by vedly k jeho nalezení, kontaktujte prosím linku 158. 

por. Richard Hrdina - 7. ledna 2024

vytisknout  e-mailem