Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po totožnosti muže na fotografii

BENEŠOVSKO - Pokud muže poznáváte, ozvěte se nám prosím na linku 158. 

Policisté z Vlašimi pátrají po muži, který je podezřelý z krádeže vloupáním do osobního vozidla, kterého se měl dopustit 1. listopadu 2022 mezi 21:51 - 22:06 hodin v obci Loket, u fastfoodové restaurace u sjezdu z dálnice D1 na 66.km.

Neznámý pachatel dosud nezjištěným způsobem rozbil pravé zadní sklo dveří osobního automobilu tovární značky Škoda Octavia III, kde poté ze zadní sedačky za spolujezdcem odcizil dámskou kabelku s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což v případě dopadení a prokázání viny hrozí až 2letý trest odnětí svobody.

Fotografie, které máme k dispozici jsou bohužel velmi nekvalitní, ale i přesto věříme, že by muže někdo mohl poznat, a nebo si jeho pohybu u výše zmíněného vozidla mohli na místě všimnou další svědci, kteří by nám mohli poskytnout důležité svědectví a lepší popis podezřelého muže. Pokud máte jakékoliv informace či poznatky k celé události, ozvěte se nám prosím na linku 158 nebo přímo kolegům z Vlašimi na tel. číslo 974 871 750 nebo e-mailem na: ivana.kroutilova@pcr.cz.
Za případnou pomoc děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
18. listopadu 2022

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem