Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE - Pátráme po totožnosti muže, který se obnažuje na veřejnosti

PRAHA VENKOV - VÝCHOD - Za výtržnictví hrozí až 2letý trest odnětí svobody. 

AKTUALIZACE:

Děkujeme veřejnosti za poznatky, na základě kterých se nám muže podařilo zadržet. 

Kriminalisté z PRAHY VENKOV - VÝCHOD ve zkráceném přípravném řízení sdělili 29letému muži podezření z pokračujícího přečinu výtržnictví.

Za uvedené jednání mu v případě pravomocného odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

por. Bc. Adéla Fialová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
13. března 2023

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Policisté z Obvodního oddělení Čelákovice pátrají po totožnosti muže, který se již ve dvou případech obnažoval a uspokojoval na veřejnosti v obci Zeleneč na Praze venkov - východ.

K prvnímu případu došlo 15. ledna 2023 krátce po poledni na cyklostezce v Zelenči ve směru na Lázně Toušeň. Poškozená 54letá žena na cyklostezce venčila psa a v době, kdy se vracela z procházky směrem domů uviděla muže u křoví, který se na ní otočil a začal před ní onanovat. Žena okamžitě z místa odešla a následně celou událost oznámila na linku 158. Muž se ženou nijak nekomunikoval, ani jí nepronásledoval.

O několik dní později, konkrétně 3. února 2023, taktéž kolem poledne, stála poškozená 32letá žena na nástupišti vlakového nádraží v Zelenči a čekala na vlak. Předtím ale v ulici Kasalova potkala neznámého muže, který s ní šel směrem na nádraží a tam se schoval za stromy. Po chvíli si žena všimla, že muž za stromem onanuje a kouká na ní, proto okamžitě zareagovala a zavolala na policii. Následně se jí muž ztratil z dohledu, ale všimla si, že koukal ještě na další dvě dívky a stále onanoval.

Kamerové systémy v Zelenči zachytily muže, který odpovídá popisu podezřelého. Obě ženy se shodly, že muž je asi 180-185 cm vysoký, štíhlé postavy, má kratší černé vlasy, vousy - strniště a je snědší pleti. V obou případech měl světlejší džíny a černou bundu s kapucí značky Adidas s bílými pruhy na obou rukávech.

Poznáváte podezřelého muže na kamerových záznamech? Pokud ano, ozvěte se prosím policistům z OOP Čelákovice na tel. číslo 602 305 883 nebo na linku 158.

Policisté v celé věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, za takové jednání hrozí až 2letý trest odnětí svobody.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
27. února 2023

vytisknout  e-mailem