Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátráme po totožnosti lupičů

Český Krumlov - Z malé prodejny v Křemži si odnesli peníze a cigarety. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Od včerejšího večera, 15. března, šetří českokrumlovští policisté loupežné přepadení, ke kterému došlo krátce před půl devátou hodinou večerní v obci Křemže. Dva neznámí, maskovaní pachatelé, vstoupili do prodejny v ulici Školní, a pod pohrůžkou použití střelné zbraně přinutitli prodavače, aby odešel od kasy za prodejním pultem. Jeden z nich ke kase okamžitě přistoupil a vzal z ní papírové bankovky různé nominální hodnoty, které uložil do cestovní tašky. Při odchodu z prodejny ještě stihli vzít několik desítek krabiček s cigaretami a utekli směrem k náměstí v Křemži.

K popisu pachatelů uvedl přepadený, že se jednalo o muže, oba vysocí kolem 175 cm. Jeden z nich byl štíhlý, druhý spíše silnější postavy.  Na rukou měli nasazeny latexové rukavice modré barvy.

Jeden z nich měl na sobě modrou mikinu na zip bílé barvy s kapucí a sportovní kalhoty s bílým pruhem na boku. Na hlavě měl černou kuklu a přes ní ještě černou masku.

Silnější z dvojice měl na sobě černou sportovní bundu a černé kalhoty. Na hlavě měl také kuklu a přes obličej měl modrou masku s třemi bílými hvězdami na čele.

Oba muži měli přes kukly natažené masky, které slouží pravděpodobně jako ochranné pomůcky při  paintabllu nebo airsoftu.

Lupiči do obchodu vnikli přesně ve 20.22 hod. a za zhruba tři minuty z prodejny odešli. Máte-li informace k pohybu těchto mužů, či samotnému přepadení, volejte je, prosím, na linku 158.

lpkremze2.jpg
 

lpkremze.jpg
 

kpt. Bc. Lenka Krausová, krpc.pio@pcr.cz

16. března 2018

vytisknout  e-mailem