Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po svědcích dopravních nehod

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Dopravní nehoda v Karlových Varech

Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody osobního automobilu a chodce, ke které došlo v pátek 19. května letošního roku kolem půl jedenácté hodiny dopolední na křižovatce ulic Mlýnská a Čankovská v Karlových Varech. Při dopravní nehodě došlo ke střetu osobního automobilu značky Volkswagen jedoucího směrem z ulice Čankovská ke křižovatce s ulicí Mlýnská a chodkyně. Ta utrpěla zranění, se kterými byla převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. 

Po dopravní nehodě se řidič osobního automobilu i chodkyně podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem. 

Policisté žádají svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo karlovarským dopravním policistům na telefonní číslo 974 366 427.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Dopravní nehoda v Sokolově

Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody dvou osobních vozidel, ke které došlo v sobotu 27. května letošního roku krátce před půl jedenáctou hodinou dopolední na křižovatce silnice číslo II/210 a ulice Důl Max. Dosud nezjištěný řidič stříbrného osobního automobilu značky Volkswagen jedoucí ulicí Důl Max vyjížděl z křižovatky na hlavní pozemní komunikací číslo II/210, kdy zřejmě nedal přednost v jízdě řidiči osobního automobilu značky Seat, který jel po hlavní pozemní komunikaci směrem od čerpací stanice ONO směrem k čerpací stanici Robin Oil. Řidič vozidla Seat ve snaze zabránit střetu přejel do protisměru, kde narazil do dalšího projíždějícího vozidla značky BMW, poté narazil do směrového sloupku a vyjel vlevo mimo komunikaci. 

Po dopravní nehodě se řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem. 

Policisté žádají řidiče osobního vozidla Volkswagen stříbrné barvy, či svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování a zjištění totožnosti řidiče osobního automobilu značky Volkswagen, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jan Bílek
2.6.2023

Odkazy do noveho okna

DN Sokolov

DN Sokolov 

Detailní náhled

DN Sokolov

DN Sokolov 

Detailní náhled

DN K. Vary

DN K. Vary 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem