Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pátráme po řidiči, který srazil nezletilého chlapce

LIBEREC - Nehoda se stala v pondělí 18. září 2017 v odpoledních hodinách na ulici Generála Svobody. Neznámý řidič srazil chlapce na skateboardu a z místa nehody ujel. 

V pondělí 18. září 2017 kolem půl třetí odpoledne se stala dopravní nehoda v Liberci, na ulici Generála Svobody. Ulicí Generála Svobody se pohyboval směrem ke křižovatce s ulicí Kateřinská u Litesu na skateboardu nezletilý chlapec. Ve chvíli, kdy byl chlapec na úrovni  křižovatky, vyjel z polní cesty na hlavní komunikace Generála Svobody neznámý řidič s dosud neustanoveným vozidlem černé barvy a při vjíždění pravděpodobně nedal přednost nezletilému chlapci a narazil do něj. Po střetu chlapec upadl na vozovku a řidič, aniž by mu poskytl první pomoc a učinil opatření, která mu ukládá zákon, z místa nehody ujel. Chlapec utrpěl při nehodě lehké zranění, se kterým byl ošetřen v Krajské nemocnici Liberec.

Policistům se podařilo zjistit, že druhým účastníkem dopravní nehody by mělo být údajně vozidlo černé barvy, nezjištěného typu. V souvislosti s touto nehodou se obracíme na případné svědky události nebo přímo na samotného řidiče neznámého vozidla, aby se přihlásili policistům prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo policistům na  Dopravní inspektorát policie Liberec  tel. č. 974 466 570 nebo 974 466 251.  
Jakékoliv informace od lidí, kteří si něčeho povšimli, mohou významně napomoci policistům k objektivnímu posouzení nehodového děje a určení míry zavinění ze strany jednotlivých účastníků.


25.9.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem