Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po řidičce osobního vozidla Volkswagen Passat, která nezastavila u dopravní nehody

PRAHA VENKOV - JIH - K nehodě došlo 3. června 2022 ve Vestci 

Policisté z Dopravního inspektorátu Praha venkov - JIH šetří okolnosti dopravní nehody, ke které došlo 3. června 2022 v ulici Vídeňská 88 ve Vestci před 13. hodinou.

Na křižovatce ulic Vídeňská a Vestecká došlo k dopravní nehodě osobního vozidla Volkswagen Passat a motocyklu. Dosud nezjištěná řidička osobního vozidla Volkswagen Passat vjížděla na komunikaci z vedlejší ulice na hlavni, kde tou dobou projížděl 58letý muž na motorce. Aby zabránil střetu, zareagoval bržděním a při tomto manévru upadl na levý bok i s motocyklem.
Řidička osobního vozidla na místě nezastavila a odjela směrem na Prahu.

Řidič motocyklu byl následně převezen k ošetření do pražské nemocnice, policisté u něj provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Policisté by k celé věci a objasnění události potřebovali vyslechnout i výše zmíněnou řidičku. Dále žádáme i další svědky, kteří celou událost viděli, nebo mají ve vozidlech kamery, které mohly nehodu zachytit, aby se ozvali policistům Dopravního inspektorátu Prahy venkov - JIH na tel. číslo 974 882 452 nebo 974 882 457. 
Za případné informace děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
16. srpna 2022

vytisknout  e-mailem