Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po pohřešovaném - aktualizace

Pomůžete pražským kriminalistům s pátráním po dvaasedmdesátiletém muži, který beze slov odešel z domova a do této chvíle o sobě nepodal jakoukoli informaci? 

Včera 1. prosince po šestnácté hodině odešel z místa svého bydliště v Libni beze slov a bez rozloučení dvaasedmdesátiletý muž neznámo kam a do této chvíle o sobě nepodal svým blízkým jakokukoli informaci. Pohřešovaný je vážně nemocný a také má velmi špatnou paměť. V minulosti jsme po něm již dvakrát pátrali, ale vždy se ten samý den našel na různých místech metropole. Nemá u sebe žádné doklady, peníze ani mobilní telefon. 

Hledaný má střední, přibližně 156 cm vysokou postavu a šedé vlasy. V době odchodu měl na sobě světle šedou teplákovou bundu, černé tepláky a černé boty se svítícími pruhy.

Kriminalisté se touto cestou obrací na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání, pokud jste muže viděli nebo víte, kde se nachází kontaktujte prosím linku 158.

por. Mgr. Jan Rybanský - 2. prosinec 2022

Aktualizace - Pohřešovaný muž byl před malou chvílí nalezen a je v pořádku. Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 2. prosinec 2022

vytisknout  e-mailem