Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátráme po pachateli znásilnění

V Hradci Králové se stala mladá žena terčem násilníka 

Královéhradečtí kriminalisté pátrají po pachateli znásilnění, kterého se měl dopustit neznámý muž mezi půl desátou a desátou hodinou večerní v pondělí 5. 12. 2011 v blízkosti továrního komplexu Petrof v Malšovicích, na rozhraní ulic Čajkovského a Tovární, v Hradci Králové.
Obětí znásilnění se stala 18letá žena z Královéhradecka, která poskytla kriminalistům velmi zdařilý popis pachatele. Muž nejprve ženu několikrát pěstí udeřil do obličeje a po té jí násilím nutil k sexuálním praktikám. Naštěstí ho po několika minutách vyrušila náhodná chodkyně, která venčila svého psa. Muž se lekl a z místa činu utekl ve směru k ulici Mrštíkova.
 
V souvislosti s tímto brutálním činem pátráme po 30 – 50letém muži, silnější postavy s výrazným břichem, který je vysoký 180 až 190 cm. Má velmi krátce střižené vlasy. V levém uchu měl náušnici ve tvaru kroužku a na levé ruce prsten s destičkou. Jeho ústa jsou plná a má velmi výrazné obočí. V době činu byl oblečený do tmavých tepláků bez pruhů a značky a jeansové bundy světle modré barvy s kapsami na prsou. Na nohou měl pánské vysoké módní kozačky s vysokou gumovou podrážkou. Muž hovořil česky s nepatrným přízvukem připomínající ruštinu.
Prosíme případné svědky, kteří by nám mohli poskytnout jakékoliv svědectví k tomuto závažnému trestnému činu a přispět tak k brzkému dopadení pachatele, ať zavolají na linku 158 nebo své svědectví poskytnou na kterékoliv policejní služebně.
 
mjr. Mgr. Ivana Ježková
7. 12. 2011, 11:50
tel.: 602 651 187

vytisknout  e-mailem