Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po pachateli pokusu znásilnění

KARLOVARSKO – Jakékoliv poznatky volejte na linku 158.  

Karlovarští kriminalisté pátrají po dosud neznámém pachateli pokusu znásilnění, ke kterému mělo dojít v pátek dne 22. července 2016 v době od 17:00 do 17:18 hodin u silniční komunikace ve směru od Rýžovny do obce Hřebečná na Karlovarsku.

Zde neznámý pachatel přijel nezjištěným vozidlem tmavě modré barvy s registrační značkou začínající označením „ANA“ k ženě, která stála u svého jízdního kola v blízkosti vozovky na okraji polní cesty. Muž vystoupil z vozidla, chytil ženu za ruce a snažil se jí odtáhnout směrem k lesu. Aby žena nemohla křičet o pomoc, zakrýval jí ústa dlaní. Při tomto jednání ho žena kousla do prstu. Po několika metrech jí povalil na zem, kde se jí snažil osahávat. Vzhledem k tomu, že se poškozená domnívala, že se jedná o německy hovořícího muže, začala na něj v německém jazyce křičet, aby jí nechal být. Poté pachatel ženu pustil a německy jí sdělil, aby nikomu nic o tom, co se stalo, neříkala. Z místa utekl zpět ke svému vozidlu a odjel pravděpodobně ve směru na osadu Rýžovna. Dle výpovědi poškozené ženy by se mělo jednat o muže bílé pleti, který mluvil plynule německy, ve věku 25 – 30 let, přibližně 175 cm vysoké robustní postavy. Muž měl blond vlasy žluté barvy pravděpodobně obarvené, střižené na ježka sčesané dozadu a po stranách vyholené. V levém uchu měl náušnici ve tvaru klacku o délce cca 5 – 10 cm tmavě hnědé barvy. Na sobě měl triko s krátkým rukávem výrazné světle zelené barvy s červeno oranžovým nápisem přes celá prsa. Po útoku měl na triku roztržený rukáv. Kriminalisty byl sestaven identikit pachatele. Dle popisu poškozené ženy by se mohlo jednat typově o vozidlo značky Peugeot.

Kriminalisté žádají všechny svědky, kteří byli v danou dobu poblíž místa, kde došlo k incidentu a viděli hledaného muže nebo jeho vozidlo, aby ihned volali na linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu a pomohli tak kriminalistům k dopadení pachatele.

nprap. Zuzana Týřová
28. 7. 2016

Odkazy do noveho okna

Identikit neznámého pachatele

Identikit neznámého pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem