Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po neznámém pachateli

KARLOVARSKO – Přisvojil si nálezem peněženku. 

Karlovarští policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který si nálezem přisvojil dámskou peněženku. Dle zjištěných skutečností je podezřelý ze spáchání přečinu Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, ale také z přečinu krádeže.

De 25. září 2017 ztratila poškozená žena dámskou peněženku, a to na nezjištěném místě v Karlových Varech nebo v Praze. V peněžence se nacházela finanční hotovost 20 Euro, osobní věci a doklady a několik platebních karet. Peněženku našel neznámý pachatel, který si jí přivlastnil.

Následně bylo zjištěno, že si dne 8. října 2017 neznámý pachatel objednal přes internet pobyt v pražském hotelu. Za pobyt zaplatil jednou z platebních karet ze ztracené peněženky. Zde se poté na dva dny ubytoval a při ubytování předložil neplatný občanský průkaz, který byl hlášený jako odcizený.

Po ukončení ubytování bylo zjištěno, že pokoj, který obýval neznámý muž, byl vykraden. Pachatel si mimo jiné odnesl televizi, varnou konvici, polštáře, ručníky či obsah minibaru. Svým jednáním tak způsobil škodu necelých 10 tisíc korun. Případ vykradeného pokoje tak řeší policisté z MOP Kobylisy Praha III.

Popis hledaného muže:
Muž mladšího věku tak kolem 25 let, bílé pleti a přibližně 175 – 180 cm vysoké střední postavy. Vlasy krátké, mírně zvlněné k uším a tmavě hnědé barvy. Zvláštností je houpavá chůze. Na sobě měl v době incidentu tmavě modrou zimní bundu s kapucí, kolem krku šálu, modré kalhoty (rifle), sportovní boty s bílou podrážkou a přes rameno velkou sportovní tašku černé barvy s nápisem NIKE.
V době pohybu po chodbě viz video, má muž na sobě mikinu modré barvy ve spodní části s bílým lemem a na hlavě kšiltovku hnědo-zelené barvy se znakem NY.

video NP zde

V případě jakýchkoliv informací k tomuto hledanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu

nprap. Zuzana Týřová
14. 11. 2017

Odkazy do noveho okna

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem