Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po neznámé totožnosti ženy

CHEBSKO – Volejte na linku 158. 

Aktualizace k 18.4.2024

Na základě zveřejnění byla totožnost ženy zjištěna. Děkujeme všem občanům a médiím za pomoc při pátrání. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dosud neustanovená osoba měla v sobotu 24. února letošního roku kolem dvanácté hodiny kontaktovat na sociální síti čtyřiadvacetiletého muže z Chebska, od kterého chtěla zakoupit inzerované hry na herní konzoli. Po komunikaci na sociální síti si neznámá osoba opatřila údaje platební karty, se kterou následně vytvořila objednávku elektroniky do jedné z prodejen v Praze. Tímto jednáním byla čtyřiadvacetiletému muži způsobena škoda téměř 50 tisíc korun. 

Policisté z obvodního oddělení Cheb - město ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu podvodu.

V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po neznámé ženě, která se v době, kdy byly objednané věci v prodejně vyzvednuty, měla nacházet v prostoru u pokladen. Žádáme ženu zachycenou na fotografiích, aby se obrátila přímo na policisty z obvodního oddělení Františkovy Lázně na telefonním čísle 974372730, na linku 158, nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohla tak s objasněním případu. 

Policisté žádají také případné svědky, kteří ženu na fotografiích poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158, nebo se dostavili na kterékoliv obvodní oddělení. 

nprap. Jan Bílek
17.4.2024

vytisknout  e-mailem