Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po muži, který měl odcizit čtečku kódů

BENEŠOVSKO – Případem se zabývají benešovští policisté. 

Policisté z obvodního oddělení v Benešově prověřují případ krádeže, ke které mělo dojít ve čtvrtek 7. ledna letošního roku, vdobě kolem 10:37 hodin. Dosud neznámý pachatel měl vstoupit do prodejny se zbožím určeným pro zvířata, která se nachází v ulici Červené Vršky v Benešově. Zde měl odcizit čtečku kódů, která byla volně položena v regálu se zbožím. Čtečka kódů vizuálně připomíná mobilní telefon.

Policisté disponují kamerovým záznamem. Vzhledem k tomu, že se jim doposud nepodařilo ztotožnit osobu podezřelého muže, obracejí se tak na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Pátráme po muži ve věku od 38 – 48 let věku. Je vysoký zhruba 180 cm a štíhlé postavy. Na hlavě má krátce střižené tmavě hnědé vlasy s výraznými kouty. Vobličeji má propadlé tváře. Oblečen je v tmavě modré nebo černé bundě se stojacím límečkem, který na záznamu používá evidentně místo roušky. Bunda má v horní části zad, v oblasti ramen a svrchní části paží reflexní žlutozelené prvky. Jedná se nejspíše o pracovní oděv. Na nohou má šedivé montérkové kalhoty s černými obdélníky v přední části kalhot. Obut je do tmavých bot.

Jakékoliv poznatky k osobě podezřelého muže přijmou policisté na telefonním čísle 974 871 700 nebo na 735 785 558. Využít můžete také linku tísňového volání 158.

por. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
5. února 2021

Odkazy do noveho okna

Podezřelý muž

Podezřelý muž 

Detailní náhled

Podezřelý muž

Podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem