Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po motorkáři, který na přechodu pro chodce zranil nezletilého chlapce

PRAHA VENKOV - VÝCHOD - Ten po střetu na místě nezastavil a ujel. 

Dopravní policisté z Prahy venkov - východ hledají motorkáře, který měl v obci Svémyslice 20. května 2022 zranit nezletilého chlapce na přechodu pro chodce a ujet.

K události došlo 20. května 2022 ve 14:20 hodin v obci Svémyslice na přechodu pro chodce silnice III/33310. Nezletilý chodec tam měl vběhnout na přechod, aniž by se řádně rozhlédl, načež došlo ke střetu s projíždějícím motocyklem. Ten ale na místě události nezastavil a nepřesvědčil se tak o zdravotním stavu zraněného chlapce a odjel.

Kamery zachytily skupinu 3 za sebou jedoucích motorek, kdy právě druhý motorkář měl podle výpovědi chlapce a dalších svědků nezletilého zranit. Nezletilý chlapec utrpěl zlomeninu v oblasti dolní končetiny.

Policisté by k celé věci potřebovali vyslechnout motocyklistu, který má být účastníkem nehody nebo případně i další svědky, kteří situaci viděli nebo motocyklistu na videu poznávají a sdělili by nám jeho totožnost.

Pokud máte jakékoliv informace, které by pomohly s objasněním případu, ozvěte se prosím policistům Dopravního inspektorátu Praha venkov - východ na tel. čísla 974 867 730/731 (v pracovní dny do 15:30)  nebo na 702 207 803, využít můžete i linku 158.
Za pomoc děkujeme. 

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
12. srpna 2022

vytisknout  e-mailem