Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po luxusním vozidle - aktualizace

Kriminalisté pátrají po luxusním vozidle v hodnotě přibližně pěti milionů korun a muži, který s tímto vozidlem v Praze tankoval a ujel bez zaplacení. 

Pražští kriminalisté pátrají po vozidle Lamborghini Huracan registrační značky BT666CG, které bylo spolu s dalšími několika vozidly v polovině února letošního roku zpronevěřeno po zapůjčení v autopůjčovně. Vzhledem k tomu, že se jedná o autopůjčovnu se sídlem na Slovensku, nelze vyloučit, že se dotyčné vozidlo může nacházet i v některé ze sousedních zemí.  Policisté v souvislosti s pátráním po vozidle zajistili kamerový záznam, na kterém je zachycen muž při tankování na benzínové čerpací stanici v ulici Argentinská v Praze 7. Řidič do vozidla natankoval 65 litrů benzínu za více než 2 tisíce korun, ještě si odskočil na toaletu a pak bez zaplacení ujel.  

V této souvislosti kriminalisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po vozidle a muži, jehož totožnost se nám do současné chvíle nepodařila zjistit. Jakékoliv informace nebo svědectví vedoucí k vypátrání vozidla či zjištění totožnosti muže, prosím oznamte na linku 158.

Případ je prověřovaný pro trestné činy zpronevěra, podvod a krádež, za což hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

kpt. Jan Daněk – 15. 4. 2021

Aktualizace: Po zveřejnění pátrání v médiích se muž na záběrech sám ozval kriminalistům a brzy bude k věci vyslechnut. Děkujme za spolupráci, ale pátrání po jeho totožnosti již není potřeba.

Vozidlo Lamborghini, které je na záběrech stále hledáme.

kpt. Jan Daněk – 15. 4. 2021

vytisknout  e-mailem