Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po dvou mužích

SOKOLOVSKO - Pomozte při pátrání.  

Sokolovští policisté pátrají po 20letém muži ze Sokolovska. Pohřešovaný je 170 až 172 cm hubené postavy, má modré oči a krátké rovné hnědé vlasy.

Více informací k pohřešované osobě naleznete ZDE (v případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána).

Pohřešovaný si dne 1. 1. 2016 zablokoval letenku do Norska, okolí města Bergen a dne 4. 1. 2016 odletěl z letiště Václava Havla v Praze. Do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu.

Je možné, že pohřešovaný bude kontaktovat některého z kamarádů či známých, např. přes sociální síť facebook, e-mailem, sms zprávou nebo jiným způsobem. V případě, že by tak učinil, sdělte jakékoli informace o pohřešovaném na nejbližším obvodním oddělení nebo na lince 158.

 

Sokolovští kriminalisté pátrání po 33letym muži. Hledaný je 160 až 165 cm vysoké hubené postavy, má hnědé oči, a krátké rovné hnědé vlasy.

Více informací k hledané osobě naleznete ZDE (v případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána).

Na jmenovaného vydalo dne 16.12.2015 Okresní státní zastupitelství v Sokolově předchozí souhlas k zadržení osoby podezřelé pro přečin Nedovolené pěstování rostlin obsahující omamnou nebo psychotropní látku dle § 285/1,4 tr. zákoníku.

Jakékoli bližší informace k hledané osobě sdělete na nejbližším obvodním oddělení Policie ČR nebo na telefonní číslo 158.

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
23. 3. 2016
 

vytisknout  e-mailem