Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pátráme po důležité svědkyni. Ozvěte se.

LIBEREC – Dopravní nehodu, ke které došlo na terminálu MHD v ulici Fügnerova, vyšetřují dopravní policisté. 

V úterý 19. ledna, ve 14:35 hodin, náhle vstoupila z levé strany do jízdní dráhy autobusu Mercedes-Benz Evobus, přijíždějícího ke stanovišti číslo 6, libereckého terminálu MHD v ulici Fügnerova, dosud neustanovená žena. Řidič vozidla městské hromadné dopravy zareagoval na nastalou situaci prudkým bržděním. Střetu se ženou se mu naštěstí podařilo zabránit. Vlivem prudkého brždění však došlo ke zranění jednoho z cestujících v autobusu, který byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocničního zařízení k ošetření. Dechová zkouška u řidiče autobusu byla negativní.

V této souvislosti žádáme o spolupráci veřejnost a především důležitou svědkyni, která z místa dopravní nehody odešla ještě před příjezdem policejní hlídky, aby se nám ozvali prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo, aby se dostavili přímo na služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci. Veškeré takto získané informace a především svědectví ženy, jejíž popis zveřejňujeme, mohou výrazným způsobem dopomoci k objasnění okolností a příčin vzniku nehodového děje.

Popis chodkyně pohybující se v uvedené době po terminálu MHD:
Žena ve věku 60 až 65 let, na sobě měla béžový kabát se zapínáním na zip, černé kalhoty a šedivé boty. Žena měla červený svetr, červenou čepici  se dvěma bílými ornamenty nad levým okem, dioptrické brýle s tmavými obroučkami a světle modrou roušku přes ústa.

Za spolupráci děkujeme.

21. ledna 2021
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem