Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po 11letém dítěti

KARLOVARSKÝ KRAJ - Doplnění informace - Pátrání bylo ukončeno. 

Doplnění informace: Během dnešní pátrací akce, které se zúčastnilo přes 60 policistů a 30 hasičů, se pohřešovný chlapec sám dostavil na Odbor sociální péče o děti v Mariánských Lázních. I přesto, že chlapec strávil noc venku,  je zdraví a v pořádku. Všem médiím chceme touto cestou ohromě poděkovat za informování veřejnosti o opátrání po dítěti v ohrožení.

prap. Bc. Michal Žáček
27. 4. 2018

Policie České republiky pátrá po jedenáctiletém chlapci z Mariánských Lázní . Pohřešovaný se měl dne 26.4.2018 vrátit kolem 14:30 hod. domů ze školy, ale do současné doby se do svého bydliště nevrátil. Ze školy měl odejít se svými kamarády. Naposledy byl viděn dne 26.4.2018 kolem 16:00 hod., kdy nastoupil v Mariánských Lázních do trolejbusu č. 3 na zastávce „Antoníčkův pramen“.

Pohřešovaný je 145 až 150 cm vysoký, má krátké vlasy barvy „špinavý blond“, na hlavě měl černou čepici (kšiltovku) s nápisem NEW YORK, na sobě měl šedé šortky, tmavě modré triko a na zádech batoh tyrkysové barvy.

Pohřešovaný chlapec by měl podle zjištěných informací trpět poruchou ADHD. Vzhledem k tomu, že se část jeho rodiny nachází v Plzni, je možný výskyt pohřešovaného právě v Plzeňském kraji. Tím ale není vyloučena ani jiná lokalita možného pohybu jedenáctiletého pohřešovaného chlapce.

Zmíněný chlapec byl v minulosti již pohřešován. Aktuálně je pravděpodobné, že odešel ze svého bydliště kvůli problémům ve škole.

Další informace k pohřešovanému chlapci naleznete zde. (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání. V případě jakýchkoliv poznatků k pobytu nebo pohybu hledaného vězně volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Vzhledem k věku dítěte přivítáme sdílení příspěvku na veškerých sociálních sítích.

prap. Bc. Michal Žáček
26. 4. 2018

vytisknout  e-mailem