Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pátráme po chodci, kterému měl řidič volkswagenu před českolipskou sportovní halou přejet nárt.

ČESKOLIPSKO - Zatím se nám nepřihlásil. 

Dopravní policisty si v neděli 28. ledna kolem 18.40 vyžádal přes linku 158  řidič osobního vozidla značky Volkswagen Caddy do Wedrichovy ulice v České Lípě, kde mělo nedaleko sportovní haly dojít k nehodové události, ze které se vyklubala zatím nevysvětlená záhada. Volající nám sdělil, že v podvečer projížděl se svým volkswagenem ve směru od Barvířské ulice do Wedrichovy ulice ke sportovní hale, a když k ní dojel, oslovil ho neznámý muž středního věku a nařknul ho z toho, že mu v tříramenné křižovatce před odbočením přejel nohu v místě nártu.

Řidič si toho nebyl vědom, a proto mu navrhnul, že na místo přivolá policii. Ve chvíli, kdy vyťukával do telefonu naši tísňovou linku, chodec z místa beze slova odešel a ani mu na sebe nenechal žádný kontakt. Dopravní policisté za řidičem volkswagenu přijeli a jeho výpověď  zadokumentovali. Mimo jiné se podrobil dechové zkoušce, která ukázala, že pod vlivem alkoholu nebyl.místo údajné dopravní událostimísto údajné dopravní události

V zájmu řádného vyjasnění celé události se proto nyní obracíme na muže, který se měl stát účastníkem uvedené nehodové události,  aby se nám ozval na lince 158 a nebo se dostavil osobně na dopravní inspektorát v České Lípě a učinil v této souvislosti svou výpověď.

1. 2. 2024
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

prostor, kde neznámý chodec oslovil řidiče

prostor, kde neznámý chodec oslovil řidi... 

Detailní náhled

místo údajné dopravní události

místo údajné dopravní události 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem