Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrací akce složek IZS po nezletilé byla úspěšná

J.Hradec – N.Bystřice- Dívku našel psovod s policejní fenou Waomi.(Hlasová schránka 974 233 116) 

Včerejšího dne 5. září 2018 ve 20:20 hodin oznámil na tísňovou linku policie 158 muž, že pohřešuje svou nevlastní dceru, která téhož dne ráno v 07:30 hodin odešla do základní školy na Jindřichohradecku a do současné doby se nevrátila domů. Policisté z Nové Bystřice ihned vyjeli za oznamovatelem a provedli šetření na území Novobystřicka, kontaktovali kamarády i rodinné příslušníky, zda neví, kde se může nezletilá dívka nacházet. Avšak bez kladných poznatků. Mezitím na místo dorazil dosahový důstojník, který za přispění  vedoucího obvodního oddělení zorganizoval pátrací akci po pohřešované dívce. Velitelem pátrací akce bylo rozhodnuto o  sektorech, jenž budou  propátrávány rojnicí v terénu.    

Do pátrací akce se zapojili jak policisté z N.Bystřice a J.Hradce, ale i 11 dobrovolných hasičů z N.Bystřice spolu s profesionálními  hasiči z J.Hradce. Povolán byl rovněž službu konající policejní psovod z pracoviště J.Hradec se služební fenou Waomi. 

Ve 23:53 hodin ohlásil právě policejní psovod Jan Mol konec pátrací akce. V tu dobu totiž  vypátral s policejní fenou Waomi,  poblíž rybníka Benešák, pohřešovanou nezletilou dívku. Ke zranění nezletilé  nedošlo. Rovněž  na ní nebyl spáchán žádný trestný čin. Pátrací akce měla tak i tentokrát šťastný konec.

Jindřichohradečtí policejní psovodi  „ slaví“ během posledních třech týdnů další  úspěch. Za tuto krátkou dobu se svými čtyřnohými ochránci zákona vypátrali již dvě živé osoby.

případ z 8. srpna:   http://www.policie.cz/clanek/psovod-se-psem-gaunerem-vypatral-jiz-13-osobu.aspxp

por. Mgr. Bc. Hana Millerová, jh.pis@pcr.cz 

6. září 2018

Odkazy do noveho okna

Psovod Jan Mol s fenou Waomi

Psovod Jan Mol s fenou Waomi 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem