Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pachatelé zadrženi

Krátce po činu zadrželi pachatele 

Ze soboty na neděli 17. ledna v Mošnově, odcizil neznámý pachatel motorovou naftu a věci z pracovního stroje. Poškozený předběžně vyčíslil způsobenou škodu ve výši takřka 50 tisíc korun.
Jen pár hodin po přijatém oznámení příborští policisté zadrželi v Mošnově čtyři muže, kteří ve svém vozidle měli část odcizených věci.
Informaci o vozidlu a podezřelém chování  mužů, získali od občana, kterému není lhostejné co se v okolí děje. Policisté prošetřují uvedený skutek jako přečin krádež. Trestní sazba v tomto případě je až 2 roky odnětí svobody.


Pachatel odcizil trubku
V pátek 15. ledna v podvečer odcizil neznámý pachatel v čekárně novojičínského vlakového nádraží hudební nástroj. Jednalo se o trubku Yamaha, která byla uložena v koženkovém kufru. Majitelce dechového nástroje tak byla způsobena škoda odcizením přes 27 tisíc korun. Novojičínští policisté případ prošetřují pro podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Pachatel si přisvojil nalezenou peněženku
Novojičínští policisté prošetřují přečiny zatajení věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku, kterých se dopustil neznámý pachatel v pátek 15. ledna letošního roku. Pachatel se v podvečer u občerstvovacího posezení čerpací stanice zmocnil peněženky s finanční hotovostí, platební kartou a doklady poškozeného. Majiteli z Opavy pachatel způsobil škodu přes 47 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem