Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel odcizil dva vepře

LOUNY – DN, Vloupání do prodejny, Vloupání do restaurace  

Odcizení vepřů
V době od 13. 3. do 14. 3. 2010 dosud neznámý pachatel v Zálezlech vypáčil visací zámek dveří objektu vepřína, kdy uvnitř z kotců odcizil dva kusy chovných vepřů o hmotnosti 25 kg a 50 kg v hodnotě 3 300 Kč.
 
Statistika dopravní nehodovosti
Minulý týden se v okrese Louny událo celkem 13 dopravních nehod s jedním těžkým a 5 lehkými zraněními. Škoda byla vyčíslena na 952 000 Kč. O víkendu nebyla zjištěna ani jedna nehoda. Mezi nejčastější příčiny patřil alkohol, rychlost a předjíždění.
O víkendu také proběhlo preventivní dopravní opatření, zaměřené na požívání alkoholických nápojů za volantem, při kterém bylo zkontrolováno více jak 120 řidičů, kdy bylo uloženo 44 pokut a odhaleno pět případů, kdy řidiči byli pod vlivem alkoholu.
 
Vloupání do prodejny v Lounech
V době od 11. 3. do 12. 3. 2010 dosud neznámý pachatel v Lounech, ulice Táboritská, u prodejny Kosmetika - Tabák nezjištěným způsobem odstranil visací zámek z mříží vstupních dveří, rozbil skleněnou výplň dveří a vnikl do prodejny. Zde odcizil krabičky cigaret různých druhů. Celková škoda byla vyčíslena na 28 437 Kč. 
 
Vloupání do restaurace v Lipenci
Dne 12. 3. 2010 vypáčil dosud neznámý pachatel zadní dveře do hospody v Lipenci. Odtud odcizil finanční hotovost a vypáčil automat na cigarety a šipky. Celková škoda byla vyčíslena na 21 840 Kč.

vytisknout  e-mailem