Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Smrtelná dopravní nehoda

Mezi Rosovicemi a Dobříší došlo včera večer k dopravní nehodě, kdy na místě zemřel řidič BMW a řidič z druhého vozu byl těžce zraněn.  


     Třiadvacetiletý muž jel s vozem BMW velkou rychlostí, při projíždění mírnou levotočivou zatáčkou dostal na namrzající vozovce smyk, přejel do protisměru a bočně narazil do mercedesu. Vůz měl registrační značky z Fordu Escort. Lustrací výrobního čísla karoserie bylo zjištěno, že BMW bylo odcizeno v říjnu v Příbrami u Hypernovy. Navíc byl na řidiče vydán příkaz k zatčení a ani nebyl držitelem řídičského průkazu. Hmotná škoda se vyšplhala na 230 tisíc korun.

     Další nehoda, tentokrát jen s lehkým zraněním, se stala včera chvíli po poledni. S trabantem vyjeli čtyři lidé spolu s dítětem k Petrovicům. Při průjezdu táhlou pravotočivou zatáčkou nezvládla osmašedesátiletá řidička řízení, navíc byla oslněna sluncem. Žena strhla řízení, dostala smyk a vůz se převrátil na střechu. Při ohledání vozidla bylo zjištěno sjetí obou předních pneumatik, dále bylo zjištěno, že na zadní nápravě jsou pneumatiky rozdílného druhu. Osoba mladší tří let seděla na zadním sedadle, aniž zde byl nějaký zádržný systém. Při nehodě došlo k lehkému poranění dvou spolujezdců a dítěte. Hmotná škoda byla vyčíslena na 2 tisíce korun.

vytisknout  e-mailem