Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

PŘÍBRAMSKO – Pomozte nám ztotožnit řidiče a auto. 

Příbramští dopravní policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění dosud nezjištěného řidiče a vozidla, který z místa dopravní nehody odjel. K dopravní nehodě došlo 14. března ve 13:45 hodin v Sedlčanech v ulici 28. října před budovou jednoho bankovního institutu, kde se na přechodu pro chodce střetla dvě vozidla

Dle dosavadního šetření došlo k nehodě pravděpodobně tak, že řidič osobního vozidla Škoda Octavia černé barvy jel od Osečan na Sedlčany a na výše zmiňovaném přechodu pro chodce pouštěl muže, který jej přecházel v jeho směru z levé strany, a proto s vozem zastavil. Na tuto vzniklou situaci ale nestačil zareagovat dosud neztotožněný řidič s nezjištěným vozidlem světlé, blíže nespecifikované, barvy a narazil do zadní části Škody Octavie. Po konfrontaci obou účastníků nezjištěný řidič z místa nehody odjel.

Žádáme svědky této dopravní nehody o jakékoliv poznatky, například popis samotného neznámého řidiče nebo popis poškozeného vozidla, směr jeho jízdy či další jiné informace potřebné pro objasnění dopravní nehody, aby se ozvali policistům na telefonní číslo 974 879 259 nebo na linku 158.

Předem děkujeme!


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
18. března 2021

vytisknout  e-mailem