Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zatajení nálezu peněz

PRAHA VENKOV-JIH – Policisté z Hradištka vyšetřují letošní lednový případ zatajení nalezených peněz u bankomatu 

Ke zmiňovanému případu mělo dojít v odpoledních hodinách v pátek 19. ledna letošního roku v obci Štěchovice na Praze – západ. Neznámý pachatel nalezl v blízkosti bankomatu peněžního ústavu finanční hotovost, kterou si ponechal, aniž by o jejím nalezení učinil oznámení na policejní služebně, či jakémkoliv orgánu státní správy nebo úřadu místní samosprávy.
V rámci prováděného šetření se policistům podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je v inkriminované době zachycen pohyb neznámého muže, kdy se může jednat o osobu důležitého svědka, který by mohl policistům objasnit důležité okolnosti tohoto lednového případu.
Policisté předpokládají, že by neznámého muže podle přiložených fotografií z kamerového záznamu mohl někdo z občanů poznat, proto se na ně touto formou obracejí se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jeho totožnost.
Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit osobně přímo na služebně obvodního oddělení v Hradištku, nebo je mohou zavolat na telefon: 974 882 700, případně prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí Policie ČR
9. března 2018

Odkazy do noveho okna

Štěchovice - neznámý muž - foto č. 1

Štěchovice - neznámý muž - foto č. 1 

Detailní náhled

Štěchovice - neznámý muž - foto č. 2

Štěchovice - neznámý muž - foto č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem