Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

PRAHA VENKOV-JIH – Policisté ze skupiny dopravních nehod hledají svědky letošní dopravní nehody bez zranění, ke které došlo krátce před dvanáctou hodinou ve čtvrtek 12. května u Modletic na Praze-východ. 

V katastru obce Modletice na silnici II. třídy č. 101 před odbočkou do centra obce Modletice ve směru jízdy na obec Jesenice mělo dojít ke střetu mezi přední částí osobního vozidla BMW X5 a zadní částí nákladního vozidla Iveco.
Dopravní policisté nyní prověřují všechny okolnosti této události a snaží se především zjistit její samotný průběh, bezprostřední příčinu a případnou míru zavinění jejích jednotlivých účastníků.
Z uvedených důvodu se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim přihlásili případní svědci, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k prošetřované události, a to přímo na policejní služebně dopravního inspektorátu v Mnichovicích nebo telefonicky na číslech 974 882 450, 974 882 451, či prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


nprap. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
30. května 2016

vytisknout  e-mailem