Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

„Přes bariéry s policií“

MLADOBOLESLAVSKO – Přijďte si zasportovat a zároveň podpořit dobrou věc. 

Ve čtvrtek 14. června 2018 od 9:00 do 15:00 hodin se na mladoboleslavském atletickém stadionu uskuteční sportovně charitativní akce s názvem „PŘES BARIÉRY S POLICIÍ“.

Připravila ji středočeská policie ve spolupráci s Pojišťovnou Ministerstva vnitra ČR 211, nadací Konto Bariéry, Magistrátem města Mladá Boleslav, Škodou auto a.s., Bondy centrem a spolkem Bezpečná společnost z.s. Nad akcí převzala záštitu populární zpěvačka Lucie Bílá, která je zároveň patronkou nadace Konto Bariéry. V rámci tohoto dne bude moci kdokoli podpořit osobu s handicapem tím, že se pokusí složit test tělesné způsobilosti potřebný pro přijetí k Policii ČR.

Překonávat bariéry můžeme všichni. Generální partner za účastníky testu zaplatí startovné a naší snahou bude získat co nejvyšší  finanční obnos pro osmiletou Simonku z Mladé Boleslavi, které byl půl roku po narození diagnostikován agresivní zhoubný nádor nožičky. Operativní zákrok byl komplikovaný a Simonka bojovala o život. Od půl roku věku do 18 měsíců prošla mnoha chemoterapiemi, rok strávila s rodiči v nemocnici. Dostala druhou šanci a ukázala se jako opravdová bojovnice! Dnes chodí do třetí třídy běžné základní školy, nemá žádné úlevy, reprezentuje školu v plavání. Jezdí na kole, bruslích, motorce, tancuje, běhá, závodí za dobrovolné hasiče a běhá extrémní překážkové běhy. Potřebovala by ale lepší, sportovní protézku, aby byla více soběstačná, získala větší obratnost a jistotu.

Pomáhat je tak snadné. Stačí, když přijdete „ve sportovním“ na mladoboleslavský atletický stadion a zacvičíte si s námi. Všichni sportovci budou mít zajištěné jídlo, pití a obdrží dárkový balíček od sponzorů akce. Ti nejlepší budou odměněni hodnotnými cenami. Na všechny návštěvníky čeká také bohatý doprovodný program.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
7. června 2018

Odkazy do noveho okna

bariéry plakát

bariéry plakát 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem