Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Stále přijímáme nové uchazeče do řad středočeské policie

MĚLNICKO - Nabízíme zajímavé pracovní uplatnění zejména v pořádkové a dopravní službě.  

 

Zájemce přivítáme například z řad středoškoláků, kteří budou ve zcela dohledné době končit svá studia, a celá řada z nich začne hledat uplatnění na trhu práce. Stejně tak se mohou přihlásit i již zaměstnaní, kteří třeba uvažují o změně svého stávajícího povolání. Přivítáme zkrátka všechny ty, kteří mají o toto pravda nelehké, avšak prestižní zaměstnání skutečný zájem. Těm, kteří by chtěli „Pomáhat a chránit“, nabízíme práci v přímém výkonu služby – v uniformě, buď na obvodních odděleních, nebo na dopravním inspektorátu. Jde o velmi zajímavé, mnohdy až adrenalinové povolání, při kterém je velmi důležité především umění jednat s lidmi, správně a rychle se rozhodovat, ale také být nestranný a spravedlivý. 

Nabízíme - šest týdnů dovolené, kariérní postup (po odsloužených letech lze nalézt uplatnění u specializovaných útvarů, jako jsou např. kriminální služba, operační středisko, pořádková jednotka, Útvar rychlého nasazení, apod.), možnost dalšího vzdělávání, bezúročné půjčky, příspěvky na penzijní a životní pojištění, ozdravné pobyty, již po šesti letech služby nárok na odchodné a po 15 letech služby dokonce doživotní výsluhový příspěvek.

Policistu si sami během dvanácti měsíců vyškolíme. Na škole již pobírá základní plat 17 tisíc korun hrubého, má hrazen pobyt, stravu i dopravu. Probíhá zde výuka zajímavých předmětů jako je kriminalistika, psychologie, právo, střelecká příprava, apod. Po skončení základní odborné přípravy přechází nový policista do 3. platové třídy a pobírá téměř 22 tisíc korun hrubého.

Základní podmínky pro účast v přijímacím řízení:

- české občanství,
- věk nad 18 let,
- střední vzdělání s maturitou,
- bezúhonnost doložená opisem Rejstříku trestů,
- zdravotní, fyzická a osobnostní způsobilost (psychologické vyšetření) – zkoumáno v průběhu přijímacího řízení ve víkendovém      náborovém kempu.

Více informací naleznete zde.

Kdo chce prověřit své schopnosti a měl by zájem o práci u Policie ČR, může zatelefonovat na tel.: 974 876 207(208). Dostavit se můžete také osobně na Územní odbor policie Mělník, Bezručova 2796 nebo na kterékoliv obvodní oddělení policie

 

vytisknout  e-mailem