Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Den otevřených dveří

MĚLNICKO - Dovolujeme si Vás pozvat na, již druhým rokem pořádaný, Den otevřených dveří, který se koná v areálu Územního odboru policie Mělník, Bezručova 2796, Mělník dne 28. září 2017 od 9:00 do 13:00 hodin. 

Můžete se těšit například na ukázku policejní techniky, vybavení i v krátkosti nahlédnout do zákulisí Obvodního oddělení Mělník. Služební kynologové vás potěší ukázkou poslušnosti služebních psů. U policistů z cizinecké policie si budete moci vyzkoušet, zda váš osobní doklad totožnosti není padělkem. Svou technikou se pochlubí nejen Policie ČR. Kolegové z Městské policie Mělník vám změří rychlost při jízdě na koloběžce, budete mít možnost vyzkoušet si tzv. alkoholové brýle, které vám navodí stav opilosti. Zdravotnická služba vám ukáže základy první pomoci a kolegové od hasičů část jejich vybavení. Pro nejmenší bude postaven skákací hrad. Po celou dobu bude probíhat forenzní identifikační značení jízdních kol jako prevence krádeží.

Zájemcům o práci policisty poskytne připravený erudovaný tým vyčerpávající informace o průběhu přijímacího řízení a o samotné policejní práci .

Informace a fotografie z loňské akce naleznete na: http://www.policie.cz/clanek/den-otevrenych-dveri-148130.aspx

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí P ČR Mělník
15.9.2017

vytisknout  e-mailem