Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež okapových svodů

Policisté z Kutné Hory šetří dva případy krádeže okapových svodů.  

     V prvním případě dosud neznámý pachatel zřejmě v noci na 16. 3. 2013 vylezl na podezdívku domu v ulici Želivského v Kutné Hoře, odkud z dřevěného přístřešku demontoval a odcizil 2 metry měděného okapového svodu a 3 kusy měděných kolen o průměru 10cm. Svým jednáním způsobil škodu v celkové výši 3 tisíc korun.
     V druhém případě dosud neznámý pachatel zřejmě v noci na 16. 3. 2013 překonal oplocení domu v ulici Jiřího z Poděbrad v Kutné Hoře, vnikl na pozemek a z domu odcizil měděný okapový svod o délce 300cm a průměru 12,5cm. Svým jednáním způsobil škodu v celkové výši 3 tisíc korun.

Další zprávy:

Vloupání do domu v Chotusicích

     Čáslavští policisté šetří případ vloupání do domu v Chotusicích. Dosud neznámý pachatel v uplynulých dnech vnikl přes opocení na pozemek domu, kde poškodil a odstranil petlici dveří do přístavku a vnikl dovnitř. Zde odcizil několik kusů sklenic zavařenin, lahve s pivem, krabicové mléko, a různé potraviny, dále se vloupal do stodoly, odkud odcizil různé ruční nářadí. Svým jednáním způsobil škodu v celkové výši 1.280,-Kč.

Vloupání do domu ve Starkoči

     Čáslavští policisté šetří případ vloupání do domu ve Starkoči. Dosud neznámý pachatel v uplynulých dnech vnikl přes opocení na pozemek domu, kde vypáčil v zadní části domu dvoukřídlé plastové okno a vnikl dovnitř. Zde vše prohledal a odcizil 2 kusy hasičských helem, prvorepublikovou přilbu s mosazným znakem, starožitný mosazný kalamář a mobilní telefon s příslušenstvím. Svým jednáním způsobil škodu v celkové výši 21.200,-Kč.

Vloupání do chaty

     V uplynulých dnech se dosud neznámý pachatel vloupal do rekreační chaty v Holšicích. Ten nejprve překonal oplocení pozemku, poškodil ochrannou síť okna chaty, u kterého pak rozbil skleněnou výplň. Následně vnikl do chaty a odcizil dva kusy digitálních přijímačů k televizi, elektrickou pilu na dřevo a vibrační deskovou brusku na dřevo, elektrickou pilu a elektrický hoblík se šroubovákem, motorovou pilu, elektrickou přímočarou pilu, dvě ochranné látkové rukavice do kuchyně a různé potraviny. Svým jednáním způsobil škodu v celkové výši 16.600,-Kč. Případ šetří policisté ze Zruče nad Sázavou.

por. Mgr. Vendulka Marečková

18. 3. 2013

vytisknout  e-mailem